Sevdin Mi Soyle Sen Ben Gibi \/\/FREE\\\\
Biz ve ortaklarımız çerezler gibi teknolojiler kullanıyoruz ve size en iyi çevrimiçi hizmeti sunabilmek adına internet tarama verileri topluyoruz. Bu yolla içerik ve reklamları kişiselleştiriyoruz. Eğer kabul ediyorsanız lütfen bizi bilgilendirin.
Sevdin Mi Soyle Sen Ben Gibi
Download Zip: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Ftinourl.com%2F2udjld&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw3zSemiSe0uPB10zBhaPqtP
Nazım biçiminde paylaşılsa da ifadelerin esasen düzyazıya daha yakın olduğunu söylemek mümkün. Aynı şekilde, incelemeye konu olan metnin; şiirde bulunmasını beklediğimiz ahenk, ritim, metafor, imge gibi başat öğelerden ve çeşitli söz sanatlarından uzak bir anlatıma sahip olduğunu görmekteyiz. Hatta şiir tanımını, alt alta kaleme alınması vesilesiyle kazandığını tahmin ettiğimiz bu dizelerin, bir düzyazı gibi yan yana gelecek şekilde yeniden düzenlendiği takdirde hiçbir şiirselliğinin kalmayacağını söylemek yanlış olmaz.
Sayfanıza çok uzun zaman oldu gelmemeyeli..Geldim ve beni karşılayan ilk şiiriniz''sen beni sevdin mi''oldu.Diyorum ki;sevmiştir elbet,gitmişse mutlaka vardır bir nedeni ve zorunluluğu.Bazen ayaklar çekip gittiğinde yürek kalır geride..Bilirsiniz..Sevgimle kutluyorum .Devamını Göster
hani demişya bağlanmayacaksın öyle körü körüne işte bu çok doğru en basitinden kendiniz muhakkak birine aşık olmuş veya hoşlanmışsınızdır belkide onsuz yaşamak istememişsinizdir hayat oymuş herşey ona bağlımış gibi onsuz nefes almak imkansız gibi gelmiştir oyüzden diyorum eğer bırakırsa götün açıkta kalmasın die
Arkadaşlar bu şiir 1993 yılında Peyami beyoğlu tarafından yazılmıştır. Tescilli bir şiirdir şair hala yaşıyor. Peyami beyoğlu edebiyatımızda öne çıkmış endamı münasır bir yazardır. tahlil hayatı boyunca onlarca şiir ve sö yazmış lakin bir çok kişi sözlerini kitaplarında yayınlamadığı için çalmışlardır. Bu şiiirde olduğu gibi hay maşallah sivaslı bir yazardır.
Çok sevme demişlerdi alıp başını gidebileceğim kadar sevmeliymişim evde yatıya kalacak gibi eşya almalıymış insan kitaplar vs. Sevgide öyle olmalıymış yahu sen kimsin de hükmedeceksin kalbe yağmurun yağışını kontrol edebilir misin rüzgarı falan tutabilir misin işte ben seni bu kadar çok seviyorum söylenenlere aldırmadan hayatın bütün klişelerine sözde yazılı olmayan kurallarına inat sev be insan çok sevmenin zararı olur mu sevmek mutluluk dışında ne verir ki insana sen sev ki iyilik çoğalsın kim ne derse desin sev
Maalesef, çoktan bağlandık be üstad. Onsuz yapamayacakmışım gibi geliyor her fotoğrafına baktığımda, her hayallerimi süslediğinde. Sanki onsuzluk demsiz çay gibi, hiçbir şey anlaşılmıyo, hiçbir şeyin tadı çıkmıyo.
Bi kere şiir mükemmel. Ama Can yücel in dip notta belirttiği gibi Bu şiir can yucel e ait değildir. Bu şiir Perihan Özcan a aittir. Hatta burada şiir can yucel in kendi kalem oynatmasina bağlı olarak eksik yazılmıştır. Doğrusu şu şekilde:
21. yüzyılda şiir; sevenlerine küsmüş, unutulmuş bir dost gibi kırgın bize. Şairlerin yaratıcı mısraları, kelimelerin yalın ahengi, duyguların berraklığı eskisi kadar uğramıyor artık dizelere. 041b061a72